...A JE TO TU ZASE - ZAČÍNÁME !!!

23.07.2023 21:40

Po dvouleté odmlce se Městský stadion v Novém Bydžově opět rozzářil účastníky 8. ročníku TFK.  

V letošním roce jsme na odpoledním zahájení přivítali 24 tarzánků, které nám rodiče předávali s radostným úsměvem na tváři v domnění, že jejich ratolesti budou po celých 5 dní v dobrých rukou.  A taky že jo.

Po hromadném focení jsme nelenili a rovnou se vrhli na první tréninkovou jednotku pod vedením trenérů z řad našeho organizačního týmu. Třech osmičlenných skupin se ujal Honza Věchet, Vojta Mokošín a David Rakouš (trenér U13 RMSK) s pomocnou sílou Natálií Rakoušovou.
 

Trénink byl vydatný a nás dohnal hlad, který jsme zahnali výbornými řízky s chlebem a okurkou, které pro nás připravil Gastro Flidr. Děkujeme!
 

Den jsme zakončili seznamovacími hrami, během nichž si děti našly další nové kamarády, a společně si užily spoustu legrace. Největší úspěch sklidila hra důvěry, kterou si určitě ještě na přání dětí zopakujeme v průběhu týdne.
 

Je 21:30, tarzánci po druhé večeři, vysprchovaní a s vyčištěnými zuby už v poklidu sledují pohádku na dobrou noc a všichni společně se už těšíme na zítřejší dobrodružství.