TFK 2023 KONČÍ. STÁLO TO ZA TO!

02.08.2023 07:31

 

Náročné přípravy na jeden jediný týden v roce nám daly sice zabrat, ale teď už si konečně můžeme říct: „Stálo to za to!“
 

Po tříleté pauze jsme se opět s vervou nám vlastní pustili do příprav 8. ročníku Tarzanova fotbalového kempu, který jsme letos naplánovali na 23.–28. 7. Celý týden utekl jako voda, a to z toho důvodu, že jsme se nikdo nenudil. Program byl opravdu pestrý, jeho podrobné popisování by zabralo mnoho a mnoho řádků, ba dokonce stránek, a proto se vám budeme snažit v kostce zrekapitulovat to nejdůležitější a nejzajímavější, co jsme během týdne zažili. Letos jsme mimo
jiné také třeba hledali Yettiho! 

Ale pojďme postupně…
V neděli v odpoledních hodinách přivítal celý organizační tým TFK všech 24 letošních účastníků s rodiči, kteří nám své ratolesti předávali s úsměvem na tváři a slovy: „Tak si to tady s nimi užijte!“ A jak řekli, tak jsme udělali – vidět totiž v pátek při odjezdu děti s úsměvy na tvářích a potřebou sdělit rodičům vše, co zažily, nám potvrdilo, že jsme misi splnili opravdu skvěle.
 

V průběhu celého týdne jsme pouze netrénovali na novobydžovském stadionu, ale navštívili jsme i Prahu, kde jsme v tréninkovém centru AC Sparta Praha viděli na vlastní oči trénink sparťanského áčka, v jehož středu je i odchovanec cidlinského fotbalu Honza Kuchta. V sousedním sídle FAČR jsme se potkali s Matějem Kovářem, brankářem Bayeru Leverkusen, a reprezentačním brankářem Tomášem Vaclíkem, kteří se tarzánkům podepsali na kšiltovky
a společně se s námi vyfotili. Další senzace byl zážitek ze setkání s Vítězslavem Lavičkou nebo Horstem Siegelem. Návštěvu sídla FAČR jsme zakončili prohlídkou síně slávy českého a československého fotbalu.
Poděkování patří i fotbalistům z Bohemians Praha, v čele s dalším cidlinským odchovancem Romanem Valešem, kteří nás na dálku pozdravili z  předzápasového tréninku v Bodo, dále děkujeme za milé videopozdravy od taktéž Cidliňáka Vaška Pilaře, Novobydžováka a olympijského vítěze Ládi Vízka, vítěze ligy mistrů Vládi Šmicera, Christiana Frýdka, mercedesu a survivora Petra Švancary, či dokonce sportovního komentátora Petra Svěceného!
Pánové – děkujeme.

Jednou z dalších atrakcí TFK byla letos noční hra, ve které jsme hledali Yettiho. Je pravdou, že jsme ho v noci všichni našli, ovšem následně se ztratil a další dny byl viděn v obchodě, kde si kupoval jídlo, aby se za námi dokonce zastavil i v pátek na závěrečném posezení v kavárně Matrix. A ačkoliv původně požadoval rybičku – nepohrdl skvěle vychlazenou plzničkou.

Dvě tréninkové jednotky denně vedené pokaždé jinými, ale vždy zkušenými a kvalifikovanými trenéry, doplňoval ještě mimofotbaový program. Ten měly v režii, letos poprvé, Bára s Janou. Program v podobě seznamovacích her, vědomostního kvízu (téma historie RMSK Cidlina Nový Bydžov), pohybových her, noční hry, aj. vedl ke spřátelení a stmelení kolektivu, což je vedle rozvoje fotbalových dovedností naše další hlavní myšlenka TFK.

Počasí nám celý týden přálo, a tak na našem seznamu aktivit nechyběla ani návštěva koupaliště a zmrzlina, kterou jsme si vychutnali v Caffe Bar Matrix a v cukrárně Fantazie Coffee. Po celou dobu jsme se chodili stravovat do jídelny SŠTŘ NB, ovšem tradičně jsme udělali jednu výjimku – na poslední večeři
jsme zašli do restaurace Classic.

Na našem facebookovém profilu Tarzanův fotbalový kemp a na webových stránkách jste každý den sledovali aktuální zprávy z deníku TFK. Tím vším se nám podařilo nemožné a pro nás zcela neuvěřitelné! V období kempu sledovalo náš facebookový profil celkem 43 852 lidí! My vám mnohokrát děkujeme, že jste s námi, vážíme si vaší přízně!

Největší poděkování patří všem sponzorům a partnerům v čele s městem Nový Bydžov a Domem dětí a mládeže v Novém Bydžově.
Dále děkujeme společnostem a firmám LoStavBuilding, MSP, H-mont, Natura DK, AD Tomášek, M-silnice, Eprom sdružení, Albot, Belsport, obci Hlušice, pánům Šurinčíkovi, Koutovi, Zikmundovi, Mitálovi, Dontovi a Vavřínkovi a dalším drobným podporovatelů, kteří přispěli třeba i materiálně. 

Ani bez jednoho z partnerů a sponzorů bychom nemohli držet TFK na takové úrovni. Ještě jednou velké DÍKY!


Věříme, že vás ani příští rok nezklameme! Za rok se na vás znovu těšíme!


 

Za celý organizační tým TFK
Matěj Novotný